top of page

Gezond ouder worden

Shoot Assia-2.jpg

Gezond ouder worden

Willen we dat niet allemaal? Gezond ouder worden? Je gezondheid is je belangrijkste bezit alleen ontbreekt het vaak nog aan de kennis over wat nou precies gezond is. We willen wel gezonder worden, maar weten niet goed hoe. Of we proberen de richtlijnen aan te houden maar boeken hier geen resultaten mee. We hebben nu eenmaal te maken met het natuurlijk proces van ouder worden. Vanaf je 35ste is het daarom belangrijk om kritisch naar je leefstijl te kijken en je bewust te zijn van wat je eet, wat je aan beweging doet en welke supplementen goed zijn voor jou om zo lang mogelijk vitaal en gezond door het leven te gaan.

 

Naast gezond eten en bewegen is de inzet van de juiste doseringen en combinaties van vitamines, mineralen en vetzuren van belang om een goede gezondheid te behouden en te optimaliseren. Dit is de basis van Orthomoleculaire toepassingen. Orthomoleculaire toepassingen zijn  veelal gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Voedingstoffen spelen een belangrijke rol in het goed functioneren van de stofwisseling en dit zorgt weer voor het goed functioneren van alle onderdelen in je lichaam. Als een van die onderdelen niet goed werkt ontstaat er een disbalans waardoor je klachten kan ervaren. Als je de disbalans niet herstelt zal dit gevolgen hebben op je lichaamsprocessen en wordt het voor de reguliere zorg lastig te achterhalen wat de oorzaak is.

 

Wil je weten wat jij nog meer kan doen om jouw gezondheid te optimaliseren, neem gerust contact op dan kijken we samen wat er nog verbeterd kan worden. Door aanpassingen in jouw leefstijl en de juiste voeding en suppletie heb jij zelf je gezondheid in de hand en ik help je daar graag bij!

Couple Cooking

Ben je klaar om je zoektocht naar een gezond leven te beginnen?

bottom of page