top of page

Healthscan

Nutritionist

Healthscan

Meten is weten

De meting met de Healthscan is een snelle, nauwkeurige testmethode op celniveau. De meting brengt jouw gezondheid direct in beeld. De scan wordt uitgevoerd door plaatsing van de hand op het scan apparaat. Er volgt een analyse van ruim 40 belangrijke functionele groepen. Het toont onder andere aan of je in voldoende mate over de nodige vitaminen, mineralen en collageen beschikt. Het meet ook de PH waarde, vetzuren; Omega 3 & 6, lever, schildklier en je hormonale stelsel. Deze analyse is géén medische diagnose en stelt geen diagnose in fysieke zin, maar onthult diepere energetische onevenwichtigheden.

​Sub-gezondheid
De weg van gezondheid naar ziekte wordt sub-gezondheid genoemd. In deze fase ben je niet ziek maar je lichaam functioneert niet optimaal en het immuunsysteem verzwakt. Gedurende deze fase geeft het lichaam signalen af om ons te waarschuwen. Deze signalen kunnen zich in het fysieke lichaam, het etherische lichaam, het emotionele lichaam of het mentale lichaam manifesteren. Zo zegt een verstoring in bijvoorbeeld de lever-galblaas veel over woede , terwijl de milt-maag iets zegt over piekeren en concentratie en de longen-dikke darm over verdriet.

Wat voor signalen kan je lichaam afgeven? Denk aan vermoeidheid, niet kunnen afvallen, hormonale klachten, slapeloosheid, geen energie, concentratiegebrek, schouder-, nek- en rugklachten, hoofdpijn, vaak verkouden, zweten, stress en irritatie. Door op tijd maatregelen te nemen, kun je preventief aan de slag om ziekte te voorkomen. De Healthscan helpt om snel inzicht te geven en zo kan er op een efficiënte en effectieve manier gewerkt worden aan verbeteringen.

Healthscan consult: 125 euro inclusief btw

  • Intake 30 minuten

  • Healthscan meting

  • Verslag met bevindingen en advies

  • inclusief bloedtest vetzuren: 195 euro

 

Vervolgscan na 8 weken: 75 euro

 

Waarom een vetzuren meting?

Voor een goede opname van vitaminen, mineralen en voedingsstoffen is het van belang dat je cel gezondheid optimaal is. Je celmembraan, de wand van je cel, moet goed doorlaatbaar zijn. Op deze manier neem je alle voedingsstoffen goed op en raak je ook je afvalstoffen goed kwijt. Met de vetzuren meting brengen we dit in beeld. 

Couple Cooking

Ben je klaar om je zoektocht naar een gezond leven te beginnen?

bottom of page