top of page

Reset Je Hormonen

Enjoying Outdoor

Reset je Hormonen 10 weken online programma

Reset je Hormonen methode is een online programma waarin je in 10 weken alles leert over hormonen, wat ze doen en wat er gebeurt met je als je hormonen niet in balans zijn maar vooral ook wat je zelf kunt doen om in balans te komen. Je leert op gewicht te komen en te blijven zonder te diëten en zo weer controle te krijgen over je eigen lichaam.  

 

Het programma is opgebouwd uit zowel werkboeken als video’s. Je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep met andere deelnemers om zo ervaringen te delen en elkaar te motiveren. Hier vinden ook de online coach calls plaats. In 10 weken gezond en slank zonder te diëten.

 

Je ontvang iedere week een mail met de informatie voor de volgende week.

In de les vind je een weekmenu, een kant en klare boodschappenlijst zodat je je tijdig kunt voorbereiden en alle boodschappen in huis kunt halen. Zo hoef je nergens over na te denken, hoe makkelijk! Ook ontvang je een sportschema met video tutorials van personal coach Marcel Koehorst. We gaan in deze 10 weken niet alleen voeding aanpakken maar kijken ook naar beweging en je mindset. 

 

Om het zo compleet mogelijk te maken, zit er in het programma als extra een online ademhaling training en koude training bij, meditatie van Marja Bazuin en een 3 daagse detox.

Wat fijn is aan dit programma is dat je het samen doet met andere deelnemers en je houdt levenslang toegang tot de werkboeken, video’s en de Facebook groep. Deze blijft ook na de 10 weken actief. Zo blijf je altijd leren en in balans!

 

Herken jij je in de volgende klachten: weinig energie, moeite met afvallen, stemmingswisselingen, regelmatig hoofdpijnklachten of migraine, rugpijn, vermoeidheid, minder zin in seks, depressiviteit, prikkelbaarheid, slaapproblemen of heb je moeilijkheden met zwanger raken meld je dan aan voor het 10 weekse online programma.  Elke vrijdag is er een start moment.

 

Jouw investering: 397,- euro inclusief btw

 

Wil je dat ik je gedurende het online programma persoonlijk begeleid, kies dan voor het VIP programma, dan krijg je naast het basisprogramma een persoonlijke hormonale analyse, een gezondheidscheck met de Healthscan inclusief uitleg en advies en 4x een persoonlijk coaching gesprek met mij.

 

Jouw investering: 597,- euro inclusief btw 

 

image1_edited.png

Hoe zien die 10 weken eruit? 

Week 1

Hoe werken onze hormonen in basisbeginsel

Week 2

Herken je klachten en leer welke hormonen bij jou uit balans zijn

Week 3

Hormonen uitgelicht en hoe ze samen werken

Week 4

Leer je hormonen te voeden

Week 5

Detoxen voor lichaam en geest

Week 6

Je cycles

Week 7

Mindset

Week 8

Voeding voor ons brein voor meer energie en focus

Week 9

Hoe ga jij weer plezier krijgen met je hormonen

Week 10

Je hormonen zijn in balans en nu?

Meer info en aanmelden via Link

Couple Cooking

Heb je nog vragen of vind je het fijn om te overleggen met mij? Vul het contact formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op

bottom of page